panouri

panouriLa începutul lunii septembrie, Primăria Ploiești a emis o dispoziție prin care cerea SGU să demoleze mai multe panouri publicitare amplasate în oraș. Era vorba de 91 de panouri, numai că pe parcurs, s-a pierdut anexa dispoziției în care erau adresele panourilor amplasate ilegal. Un lucru destul de ciudat mai ales că cele două documente, dispoziția și cele 5 pagini ale anexei, erau capsate. Nu s-a decoperit nici până la această oră cine a ”pierdut” anexa pe drum.

CITEȘTE și Misterele Ploieștiului – Sute de panouri publicitare ilegale. Lista cu panourile ilegale s-a pierdut, ziarul Incomod a găsit-o

Din 91 s-a ajuns la 278

Conform surselor noastre, în Ploiești au fost identificate mult mai multe panouri ilegale. Inspectorii de la Urbanism au găsit pe teren până în prezent 278 de panouri publicitare amplasate ilegal. Și numărul lor este posibil să crească.

Se pare că sub nasul autorităților, firmele care dețin aceste panouri au găsit cheiea unei afaceri de succes. Se lual banii pe publicitate, iar la primăriei nu plăteau nimic. Privitor la acest subiect se nasc o serie de înttrebări. Cum s-a putut ca în Ploiești să apară sute de panouri publicitare fără autorizații? Cine a beneficiat de banii încasați ilegal? Ținând cont de faptul că din 91 de panouri, s-a ajuns la 278, cine din Primăria Ploiești a blocat această lisstă cu panourile ilegale, la SGU ajungând cu greu lista cu cele 91? Am încercat să luăm un punct de vedre privind acete aspecte viceprimarului cu atribuții de primar, Iulian Teodorescu, dar până la această oră acesta nu a putut fi contactat.

Ca să facem un istoric al panourilor, trebuie precizat că unul dintre cei care deținea o astfel de afacere în Ploiești, a fost Cristinel Toader, om de bază în PSD și apropiat al fostului primar Iulian Bădescu. Toader este în prezent cercetat într-un dosar DNA și a ocupat ultima sa funcție publică ca șef al Poliției Locale Ploiești. Numai că în campaniile electorale, Toader a fost curtat de toate partidele care doreau publicitate. Însă, imediat după ce Iulian Bădescu a fost arestat, Toader afirma în cercurile în care se învârtea că el nu mai are afacerea cu panourile ci deputatul PSD Sebastian Ghiță o controlează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here