Primăria Ploiești este foarte aproape de a intra în colaps financiar! Reprezentanții municipalității se chinuie să găsească fondurile necesare pentru a putea asigura în continuare servicii publice esențiale.

De aceea, la propunerea viceprimarului Cristian Ganea, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Ploiești s-a decis  să fie constituită o comisie specială, care să analizeze situaţia acestor servicii de interes public şi să vină cu soluţii pentru depăşirea blocajelor.

Comisia va fi formată din cinci consilieri, și anume Sorin George Botez, Cristian Ganea, Gheorghe Andrei, de la PSD, Bogdan Hodorog, de la PMP, şi Marius Mateescu, de la ALDE.

Reprezentanţii PNL au refuzat să desemneze reprezentanţi şi să participe la vot la acest proiect de hotărâre, Liberalii  au susținut că sunt reticenţi că această comisie  va găsi soluţii.Totodată, ei au precizat că există deja o structură în subordinea administraţiei locale care are atribuţii în acest domeniu, Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, structură  pe care tocmai reprezentanţii PNL o criticau vehement în ultima perioadă.

2 COMENTARII

  1. Reducerea numarului de capuse ordinare si taietori de frunza din Primarie . Reducerea la jumatate a salariilor celor care ramin . Educatie la locul de munca pentru functionari ; care trebuie sa inteleeaga ca a fi functionar la primarie inseamna sa te sacrifici , sa slujesti cetateanului ( nu fudul imbuibat ) . Nu vrei sau nu poti ?!
    Mars la munca in mediul privat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here