Consiliul Județean Prahova a votat miercuri, 30 iunie, în cadrul unei ședințe ordinare, alocarea unor fonduri financiare localităților din județ pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și a celor de infrastructură care necesită finanțare locală.

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a publicat pe contul său de facebook fondurile alocate pentru fiecare localitate din județ, documente din care reiese că deși Ploieștiul este reședința județului și cel mai mare oraș, a primit mai puțini bani decât primăria Breaza.

Ploieștiul a primit în urma ședinței de miercuri 750.000 lei. În schimb, din documentele postate pe facebook de primarul municipiului Ploiești, reiese că orașul Breaza a primit un milion de lei, iar orașul Vălenii de Munte a primit cât Ploieștiului, 750.000 lei. Comuna Măneciu a primit 720.000, Cerașu 680.000 lei, iar Cornu 700.000 lei.

“În cadrul ședinței ordinare a CJPH avută loc ieri, 30 iunie 2021, Consiliul Județean Prahova a alocat municipiului reședință de județ suma de 750 mii lei pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și susținerea programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală.

Atașez anexa proiectului pentru transparență.”, a scris Volosevici pe facebook și a postat următoarele documente:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here