Ploieștiul are un nou furnizor de apă caldă și căldură, a anunțat Consiliul Județean Prahova, într-un comunicat de presă în care reprezentanții instituției au transmis că noul contract a fost semnat luni, 9 mai.

Potrivit comunicatului citat, licitația a fost câștogată de asocierea de firme SC GAS&POWER TRADING SRL – GEOTHERM DISTRIBUTION SA.

Contractul a fost semnat pentru o perioadă de 15 ani, având o valoare estimată la peste 2,3 miliarde de lei, fără TVA.

Redăm mai jos integral comunicatul remis de Consiliul Județean Prahova:

“Ploieştiul are un nou furnizor de apă caldă şi căldură! A fost semnat contractul

Astăzi, 09 mai 2022, la Consiliul Judeţean Prahova a fost semnat un nou contract pentru „Delegare de gestiune prin concesiune a serviciului public de alimentare cu energie termică a municipiului Ploieşti în sistem centralizat“.

Licitaţia a fost câştigată de către asocierea de firme SC GAS&POWER TRADING SRL- GEOTHERM DISTRIBUTION SA (prin lider de asociere SC GAS&POWER TRADING SRL), ambele cu sediul în București. Asocierea amintită a fost ofertant unic.

Sistemul centralizat din Ploieşti este gestionat în comun de CJ Prahova, care deţine centrala termică de la Brazi şi reţeaua primară de transport şi Municipiul Ploieşti care deţine reţeaua de distribuţie. În acest an, cele două unităţi administrativ-teritoriale s-au asociat, înfiinţând Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) „Termo Prahova” care a gestionat procedura de licitaţie.

Contractul va fi valabil pentru următorii 15 ani, iar valoarea acestuia este estimată, conform caietului de sarcini, la peste 2.300.000.000 lei (fără TVA).”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here