Partidul Mișcarea Populară, organizația Prahova, a emis un comunicat de presă în care îi acuză pe cei de la PNL Ploiești de faptul că exploatează electoral situația oamenilor din cartierul “Mitică Apostol”. 

Comunicat de presă PMP Prahova

Apel către PNL-Ploiești: opriți exploatarea electorală

rușinoasă a situației din cartierul „Mitică Apostol”

 

Partidul Mișcarea Populară-Prahova condamnă modul rușinos în care PNL-Ploiești exploatează electoral situația din cel mai oropsit cartier al orașului: „Mitică Apostol”.

La ultima ședință a Consiliului local Ploiești, reprezentanții PNL au jucat un teatru ieftin, propunând un amendament – ilegal și practic imposibil de aplicat – prin care tot fondul de investiții Apa Nova pe anul în curs ar fi urmat să fie alocat realizării rețelei de apă și de canalizare din „Mitică Apostol”. După patru ani în care, cu primar în funcție, nu ai făcut nimic pentru ca oamenii din zonă să poată beneficia de condițiile minime de civilizație urbană – apă și canal –, a veni acum să joci teatru mimând preocuparea față de viața acestor oameni înseamnă să-ți bați joc de ei. A propune alocarea întregului buget de investiții al operatorului de apă, într-un oraș cu fonduri insuficiente pentru investiții pentru problemele editare, înseamnă să-ți bați joc de toți ploieștenii.

Întrucât propunerea lor a fost refuzată de ceilalți consilieri, indiferent de culoarea lor politică, reprezentanții PNL și-au continuat jocul electoral prin trecerea acestora pe o așa-zisă „listă a rușinii”.

Le atragem atenția colegilor de la PNL-Ploiești că aruncarea pisicii în curtea altor partide pentru situația din „Mitică Apostol” nu le folosește la nimic. Oamenii știu foarte bine cine este responsabil pentru ultimii patru ani în care soarta cartierului nu s-a schimbat în bine.

Ploieștenii știu foarte bine că, pentru noi, construcția rețelei de apă-canal în cartierul „Mitică Apostol” a constituit o preocupare permanentă. În anii 2017, 2018 și 2019, deputatul PMP Cătălina Bozianu, președintele PMP-Prahova, a formulat amendamente la Legea Bugetului din Stat prin care solicita alocarea de fonduri pentru acest proiect din bugetul Ministerului Dezvoltării. De asemenea, în programul nostru pentru Ploiești, la alegerile locale din acest an, „Apă și canal în cartierul Mitică Apostol” va fi una dintre prioritățile de grad maxim ale viitorului primar al Ploieștiului.

Facem un apel public către PNL-Ploiești să abandoneze politicianismul ieftin și să se concentreze asupra soluțiilor concrete, realiste, pe care oamenii le așteaptă de la noi într-o perioadă de criză pentru administrația  orașului. Îi asigurăm pe ploieșteni că PMP va refuza să intre în hora minciunilor și a manipulărilor pe care o joacă, la fiecare patru ani, așa-zisele „partide mari”.

2 COMENTARII

  1. În prag de campanie electorală , ies toți paraziții (agenții patogeni), de toate ,,culorile”, facând exchibiții cu microfonul în gura pe lângă trambulină : Bun…bun , dar cu pensiunea cum rămâne ?

  2. Concluzia care reiese din acest articol este ca “D-na” care “face apelul public” a fost in pozitie sa “lupte’ pentru realizare retelei de apa si canalizare ale acestui cartier “European” din anul 2017 – asa cum sustine articolul. Ea sau/ori partidul pe care il reprezinta ori sunt de o incompetenta crasa ori se foloseste de aceasta situatie pentru a venii la lumina, acum in ceasul al 12-lea sa arate cu degetul pe “Gigel” care n-am facut treaba.
    Este de ris sa sustii ca “ai avut o preocupare constanta” de 3 ani si iata ca nu este nici un resulatat palpabil.
    Saraca de ea, stresata de vreme de 3 ani cu o “preocupare constanta”.
    Eu locuiesc in Australia de 30 de ani si de cite ori vizitez familia ma apuca plinsul sa vad acest cartier aratind ca un getto. E absolut ridicol ca un cartier, care este parte de orasul Ploiesti sa nu aiba apa curenta si canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here