pmp prahova
PMP Prahova, organizație condusă de deputatul Cătălina Bozianu, a transmis un comunicat de presă referitor la situația din Consiliul Local Ploieșt:

PMP-Prahova, patru avertismente pentru PNL-Ploiești: vă scufundați tot mai mult în minciună și manipulare, pe model PSD

 Partidul Mișcarea Populară-Prahova constată că PNL își continuă jocul politicianist de imagine la nivelul municipiului Ploiești, pretinzând că există o „majoritate toxică” la nivelul Consiliului local, formată din toate celelalte partide (PMP, PSD și ALDE).

Prin această atitudine, PNL dovedește că, în relația cu ploieștenii, nu este cu nimic diferit de PSD – aruncarea dezastrului de la nivelul primăriei pe spinarea altora, atunci când se apropie alegerile. Le transmitem celor de la PNL-Ploiești următoarele:

  1. Asumați-vă eșecurile celor patru ani în care primăria a fost condusă de un om al vostru!
  2. Încetați să le insultați inteligența ploieștenilor cu minciuni și manipulări ieftine. Oamenii știu foarte bine că, atât voi, cât și PSD, sunteți responsabili de situația catastrofală a Ploieștiului! Pentru că, din 2012 încoace, doar voi și PSD ați avut primari în orașul acesta.
  3. Atunci când vorbiți de „majorități toxice” la nivelul Consiliului local, dacă ați avea un minimum de bun-simț, ar trebui să vă crape obrazul de rușine la gândul că propriul vostru candidat la primărie din acest an – Andrei Volosevici – a fost membru, între 2016 și 2020, al unuia dintre partidele pe care le acuzați de „toxicitate” (ALDE).
  4. Echipa Partidului Mișcarea Populară refuză să intre în jocul vostru politicianist. Spre deosebire de voi și de PSD, care folosiți doar manipulările și la minciunile, noi ne vom prezenta în fața oamenilor din Ploiești cu soluții realiste la problemele lor concrete și cu un candidat la primărie – Dragoș Rădulescu – educat, competent, curat și sincer.

1 COMENTARIU

  1. Pentru PMP Prahova;cunoașteți situația Consilierului CJ si membru în Cons.Admin.SJUP dul.Tomosoiu(omul din umbra a firmei abonate la bani publici ,,Clima”) ,care în funcție de interesele financiare și trafic de influenta pactizează cu toate partidele?Ce faceți cu el?Sunteți de acord cu acțiunile lui?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here