Partidul Mișcarea Populară, prin deputatul Cătălina Bozianu, anunță că susține turismul prahovean afectat de criza COVID, și propune măsuri de compensare a pierderilor generate de pandemie pentru sectorul HORECA.

“MIȘCĂM ROMÂNIA!

PRAHOVENI CA TINE, CARE ȚIN CU TINE

PMP: SUSȚINEM TURISMUL PRAHOVEAN AFECTAT DE CRIZA COVID!

Partidul Mișcarea Populară susține că nota de plată a pandemiei nu trebuie plătită doar de unii și că statul nu trebuie să-i pedepsească pe cetățeni pentru propria incompetență.

Încă din luna iunie, am depus, ca deputat în Parlament, o declarație politică prin care atrăgeam atenția asupra situației dramatice în care se află HORECA în Prahova, al doilea județ ca dezvoltare turistică din România, din cauza prelungirii măsurilor anti-pandemie.

În programul nostru pentru România și pentru Prahova, propunem măsuri de compensare a pierderilor generate de pandemie întreprinzătorilor din domeniul HORECA.

Susținem stimularea și promovarea turismului prahovean, precum și dezvoltarea infrastructurii care permite creșterea acestuia, atât pe Valea Prahovei, cât și pe Valea Doftanei.

Pentru că suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine. Și pentru că vrem să mișcăm România și Prahova către un viitor mai bun.”, a scris deputatul prahovean Cătălina Bozianu pe pagina de facebook.

 

🇷🇴MIȘCĂM ROMÂNIA!🇷🇴
🤝PRAHOVENI CA TINE, CARE ȚIN CU TINE🤝
🍏PMP: SUSȚINEM TURISMUL PRAHOVEAN AFECTAT DE CRIZA…

Publicată de Cătălina Bozianu pe Miercuri, 18 noiembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here