Conducerea PNL Prahova a prezentat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, lista parţială a candidaţilor pentru primăriile din judeţ pentru alegerile locale din 5 iunie.

Până în prezent liberalii prahoveni şi-au desemnat candidaţii în 79 de localităţi din 104, dar aceste candidaturi nu sunt finale, toți candidații trebuind să treacă prin Comisia de Integritate a partidului.

După conferința de presă, membrii PNL Prahova s-au întâlnit la Sala Sporturilor Olimpia unde s-au lansat oficial candidaturile pentru alegerile locale din 5 iunie, alături de copreședinții partidului, Alina Gorghiu și Vasile Blaga..

Lansarea candidaturilor a coincis și cu sărbătorirea zilei de naștere a celui care reprezintă simbolul liberalismului în România, Mircea Ionescu Quintus, care a împlinit 99 de ani. În discursul pe care l-a susținut în fața unei săli arhipline seniorul liberalismului românesc i-a surprins plăcut pe cei prezenți cu o epigramă compusă cu această ocazie: „Spre-o sută anii mi se adună/ Ca prin păduri semeții brazi/Si s-or găsi destui să spună/ Ce mai înseamnă suta azi”.

Cel care i-a cântat ”La mulți ani” lui Mircea Ionescu Quintus a fost Nicolae Furdui Iancu care a ridicat sala în picioare cu melodiile sale.

Înregistrarea integrală a spectacolului lansării candidaților PNL la alegerile locale o puteți vedea AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here