Mesaj controversat lansat pe Facebook pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva Covid 19: “Poartă mască s-apuci pască”.

Mesajul a fost postat pe facebook sâmbătă, 16 ianuarie, și induce ideea că masca trebuie purtată “s-apuci pască”, adică pentru ca oamenii să nu moară și să “apuce” Sărbătorile Pascale.

Responsabilii pentru gestionarea paginii de Facebook susțin că ideea i-a aparținut unui membru al grupului Pro Vaccinare.

”Orice s-ar spune despre noi românii, la capitolul creativitate suntem în top. Făcând haz de necaz, un membru al grupului Pro Vaccinare a postat fotografia de mai jos. Haideți să venim cu un plus de motivație pentru cei indeciși! Poartă mască…. Iar continuarea o alegeți voi”, se arată în mesajul de pe pagina guvernamentală.

Disclaimer:

Ziarul Incomod nu a aplicat în scopul obținerii de fonduri guvernamentale pentru campanii de informare în contextul pandemiei Covid-19 și nici nu a primit fonduri pentru publicarea de știri având ca sursă datele Covid-19 furnizate de autorități.

Ziarul Incomod consideră că accesarea de fonduri guvernamentale destinate campaniilor de informare Covid-19 restrânge libertatea editorială.

Având în vedere aceste aspecte, redactorii Incomod au libertatea de a selecta subiectele considerate a fi de interes general pentru cititori, în scopul informării asupra unor măsuri luate de autorități în contextul pandemiei Covid-19, fără a fi condiționați de accesarea fondurilor guvernamentale alocate campaniilor de informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here