fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Podul de la sud reprezintă un pericol! Circulația va fi restricționată începând de vineri

Citește Și

- Reclamă -

Podul de la Gara de Sud, care face legătura între cartierul Bariera București și zona Democrației, prezintă un pericol pentru participanții la trafic și are nevoie de reparații. Informația a fost confirmată pentru ziarul Incomod de surse oficiale din cadrul primăriei Ploiești.

Potrivit acestora, municipalitatea a intrat în posesia expertizei solicitate pentru a fi verificată starea tehnică a podului, după ce în spațiul public au apărut, la începutul anului 2021, imagini care indicau că pasajul s-ar afla în stare de degradare. Pe imagini se observau infiltrații în pod.

Expertiza a confirmat faptul că pasajul necesită reparații urgente, iar până la efectuarea acestora Comisia de Circulație din cadrul primăriei Ploiești a decis că, începând de vineri dimineață, 16 iunie, se restricționează circulația pe pod astfel: mașinile cu tonaj de peste 25 de tone nu vor mai putea intra pe acesta, iar restul vehiculelor vor putea circula cu maxim 30km/h.

- Reclamă -

Potrivit surselor din primăria Ploiești, în perioada următoare se vor căuta soluții, atât financiare, cât și tehnice, pentru ca podul să fie reabilitat cât mai curând.

Imagini de la podul de la Gara de Sud:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...