Ziarul Incomod a publicat luni seară imagini video cu un câine mort care a fost agățat de cablurile care traversează o stradă din comuna Puchenii Mari. Vezi imaginile aici!

În urma apariției subiectului în presă, poliția a demarat o anchetă. Se pare că un copil de zece ani este cel care ar fi aruncat leșul animalului pe cabluri.

“În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la faptul că în dreptul unui imobil situat pe strada Dogari, din localitatea Puchenii Moșneni, se află cadavrul unui câine atârnat de cablurile de telefonie, polițiștii s-au sesizat din oficiu și s-au deplasat la fața locului constatând că aspectele se confirmă, au demarat imediat o anchetă și, totodată, au sesizat și Direcția Sanitar Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Prahova. Din primele cercetări efectuate de polițiști au rezultat indicii că un minor în vârstă de 10 ani e bănuit că ar fi legat un pui de câine și l-ar fi atârnat de cablurile de telefonie. Totodată, au rezultat indicii că animalul părea decedat în momentul când a fost legat.

Cadavrul câinelui a fost preluat de reprezentanții DSVSA Prahova în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor producerii decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 9 Puchenii Mari.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova.

Se pare că minorul ar fi legat câinele cu o gută de pescuit și apoi l-a aruncat peste cabluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here