Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, a făcut astăzi primele declarații în legătură cu cazul polițistului înjunghiat cu o sabie în timpul misiunii. Șeful IGPR a punctat, printre alte informații, că polițistul rănit a avut la el casca de protecție, însă nu a purtat-o. Acesta a anunțat că se vor face verificări în acest sens pentru a se descoperi cum anume a fost coordonată misiunea de azi dimineață. Au apărut și primele imagini cu agresorul polițistului din Rădăuți și fotografii de la locul agresiunii.

Update: “Atentie! Pe facebook circulă un apel umanitar pentru colegul nostru rănit în misiune, in aceasta dimineata. Nu stim cine l-a lansat, insa am luat legatura cu medicii, care ne-au spus ca, in acest moment, nu este nevoie sa se doneze sânge pentru el. Toti polițiștii, la nivel național, suntem mobilizați ca, in caz de nevoie, sa ne prezentăm la cea mai apropiată unitate specializată pentru a dona.  Orice modificare a situației actuale va va fi comunicată, in timp real.

Ciprian traieste! Nu stim cine dezinformeaza, cine are interes sa ne dezbine , dar in acest moment circulă încă o informație falsa. Sa fim alaturi de Ciprian, când dovedește încă o dată că luptătorii SAS  nu se lasa invinsi usor, tocmai de aceea sunt elita Poliției Române”, a declarat o colegă a poliţistului înjunghiat cu sabia.

Reamintim că, un polițist din Suceava se află în stare gravă, după ce a fost înjunghiat cu o sabie, în zona capului și a brațului, în această dimineață, în timpul unei acțiuni de percheziționare. Bărbatul este în comă indusă, după ce a fost străpuns de o sabie, a precizat președintele Sindicatului Național al Polițiștilor, Dumitru Coarnă, marți, la Antena 3.

Elicopterul SMURD cu polițistul rănit în timpul unei acțiuni la Suceava a aterizat pe Heliportul de la Spitalul de Pediatrie “Sfânta Maria”din Iași, bărbatul fiind preluat de un echipaj de pe Terapie Intensivă Mobilă aparținând SMURD.

Sursa: www.evz.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here