Poliția a intervenit din nou, sâmbătă, în jurul orei 17.30, pentru a aplana un nou conflict între două familii. Cu o zi înainte, membrii acestora s-au bătut în stradă, iar, ulterior, șase bărbați au fost reținuți.

Sâmbătă, a avut loc un nou conflict între rudele celor implicați în bătaia de vineri. Potrivit IPJ Prahova, de data aceasta nu au fost înregistrate și agresiuni fizice.

“În jurul orei 17:30, politiștii au intervenit în Cartierul Radu de la Afumați, pentru aplanarea unui conflict verbal între rudele persoanelor implicate în evenimentul de ieri.

La acest moment au fost identificați toți cei care, din primele date, și-ar fi adresat expresii jignitoare și amenințări.

La fața locului sunt mai multe echipaje de polițiști care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea masurilor legale în consecință, precum și pentru menținerea climatului de ordine și siguranţă publică”, a anunțat IPJ Prahova.

Șase bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, după conflictul în care au fost implicate două familii, vineri, în cartierul ploieștean “Radu de la Afumați”.

Cei șase bărbați urmau să fie prezentați astăzi unității de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive.

Conflictul a avut loc vineri după-amiază, în cartierul Radu de la Afumați din Ploiești. Nouă persoane, rănite cu cioburi de sticlă, au ajuns la spital. Scandalagiii au fost potoliți de echipele de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Surse apropiate de anchetă au precizat că tot scandalul a izbucnit după ce un băiat (minor) a trecut prin fața unui magazin de cartier și i-a înjurat pe cei aflați acolo. Dintr-o ceartă banală, totul a degenerat într-un adevărat scandal de stradă în timpul căruia s-au folosit ca arme albe sticle și lemne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here