fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Poliția Locală Ploiești, amenzi către oameni și către Rosal, pentru mizeria din oraș

Citește Și

- Reclamă -

Mai multe persoane din Ploiești au fost amendate de Poliția Locală pentru nereguli privind deșeurile. În paralel, și operatorul responsabil cu ridicarea deșeurilor de la ghene, Rosal Grup, a fost amendat de aceeași instituție.

Potrivit unui comunicat remis presei, de la începutul anului și până în prezent, Poliția Locală Ploiești a aplicat 304 amenzi în valoare de 224.950 lei pentru aruncarea cojilor de semințe, pentru depozitarea ilegală pe domeniul pblic a deșeurilor menajre, a resturilor vegetale și a resturilor de materiale provenite din construcții sau renovări și demolări.

- Reclamă -

„Totodată, în aceeași perioadă, pentru neridicarea întregii cantități de deșeuri și pentru nerespectarea graficului de ridicare a deșeurilor de la platformele gospodărești, operatorul de salubritate Rosal Grup a fost sancționat cu 8 amenzi în cuantum total de 20.000 lei.”, se mai arată în comunicat.

„Poliția Locală Ploiești condamnă săvârșirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de conviețuire socială și face apel la spiritul civic al cetățenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954 sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice.”, au mai precizat reprezentanții instituției.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...