Polițiștii locali din Ploiești “dorm pe ei” în timp ce șoferii parchează ilegal mașinile la câțiva metri distanță de aceștia! Reporterii ziarului Incomod au mers astăzi în zona Pieței Centrale, unde deși era prezent un echipaj al Poliției Locale, șoferii își parcau mașinile ilegal, unde apucau, fără ca oamenii legii să îi deranjeze. În timp ce o polițiștă locală dirija traficul la o trecere de pietoni de pe strada Gheorghe Doja, pe străzile alăturate erau mașini parcate chiar sub semnele de staționarea interzisă. Culmea, chiar în ochii respectivei, un șofer își lăsase mașina în imediata apropiere a trecerii pentru pietoni, blocând vizibilitatea acestora.

La vederea reporterilor ziarului, care fotografiau și filmau în zona respectivă, polițista locală s-a îndepărtat de trecerea de pietoni și, culmea, s-a oprit în scuarul din sensul giratoriu oprindu-se pur și simplu din treabă. În locul acesteia a venit un coleg care a continuat să dirijeze traficul de la trecerea pentru pietoni, dar nici acesta nu s-a arătat deranjat de mașinile parcate ilegal, care blochează circulația în acea zonă și așa aglomerată. Peste drum, în stația de taxi-uri, erau parcate dube de marfă, deși acest lucru este interzis, dar nici asta nu reprezenta o problemă pentru polițiștii locali.

Reporterii ziarului au vorbit cu taximetriștii aflați acolo care au declarat că adesea se iscă scandaluri între ei și cei veniți cu dube, pentru că le blochează locurile de staționare, iar polițiștii locali, deși sunt tot timpul în zonă, nu se implică.

În continuarea stației de taxiuri, pe strada General Vasile Milea, erau mașini parcate pe prima bandă de mers, blocând atât circulația, cât și autoturismele parcate regulamentar. Evident, nici pe acestea nu le-au observat polițiștii locali ocupați să supravegheze traficul la trecerea pentru pietoni.

Vezi mai jos imagini video și foto de la fața locului:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here