Mai mulți șoferi din Ploiești au sesizat reporterilor noștri faptul că mijloacele de semnalizare luminoasă montate în apropierea liniei de tramvai 101 și 102 pot fi un factor de risc în producerea accidentelor grave de circulație. Concret, șoferii se plâng că lumina acestor semnalizări este mult prea puternică, iar din această cauză vizibilitatea este redusă pe timp de noapte în apropierea trecerilor pentru pietoni, unde acestea sunt amplasate. De asemenea, șoferii susțin că și pe timp de zi vizibilitatea este obstrucționată de aceste indicatoare.

Ziarul Incomod a solicitat Poliției Rutiere verificarea circumstanțelor în care au fost montate semnalizările de către constructor, cât și luarea măsurilor necesare pentru evitarea unor posibile accidente grave de circulație.

Poliția Prahova a răspuns solicitării ziarului nostru, explicând că montarea respectivelor semnalizări se face de către administratorul public, cu avizul Poliției Rutiere. Ca urmare a sesizării noastre, Poliția Prahova a comunicat faptul că a fost înaintată o adresă către administrația publică locală pentru a remedia mijloacele de semnalizare rutieră de pe liniile de tramvai 101 și 102.

raspuns semnalizari luminoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here