Marian Iorga, inspectorul șef al Poliției Prahova, este pieton pentru trei luni de zile după ce a fost prins circulând cu viteză peste limita legală. Potrivit unor surse, Iorga a fost prins de subalternii săi circulând cu vitesa de 135 de km/h, pe DN1.

Incidentul s-a petrecut în duminica trecută, pe DN1, în zona Potigrafu, la limita dintre județele Prahova cu Ilfov. Pentru că a depășit cu mult viteza legală, polițiștii din Prahova i-au suspendat permisul de conducere inspectorului șef al IJP pentru o perioadă de trei luni.

Contactat telefonic, Marian Iorga nu a ezitat să confirme informația pentru ziarulincomod.ro, recunoscând că a greșit, motiv pentru care a fost sancționat ca orice alt cetățean.

”Vă confirm faptul că am fost sancționat de colegii mei de la Serviciului Rutier Prahova. Mă aflam la volanul mașinii personale, în timpul liber și am fost sancționat ca orice alt cetățean conform OUG 195/2002”, a precizat pentru ziarulincomod.ro, Marian Iorga.

Șeful Poliției Prahova are posibilitatea, conform legii, să reintre în posesia permisului de conducere mai devreme cu 60 de zile, dacă promovează examenul de redobândire pe care îl va susține tot la Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here