Poliția Română a anunțat pe pagina oficială de facebook că scoate la concurs 1.828 de posturi din sursă externă. Este vorba despre 645 de posturi de ofițer de poliție, 657 de posturi de agent de poliție și 536 de posturi pentru personal contractual.

“Un anunț care sigur merită citit și distribuit!

#PolițiaRomână scoate la concurs 1.828 de posturi, din sursă externă.

Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.

Ce trebuie să știți este că sunt 645 de posturi de ofițer de poliție, 657 de posturi de agent de poliție și 536 de posturi pentru personal contractual.

Pentru posturile de ofițeri și agenți, perioada de înscriere a început azi, 23 septembrie și are termen limită 5 octombrie.

Posturile de personal contractul vor fi scoase la concurs în perioada următoare.

Posturile scoase sunt în specialitățile acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, analiza informațiilor și implementare date, comunicații și informatică, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, psihosociologie și siguranță școlară, relații internaționale, informare și relații publice, structura de securitate, poliție canină și cabinet sanitar veterinar, criminalistică, combaterea criminalității organizate, resurse umane și administrativ.

Informații complete cu privire la posturile existente le găsiți începând cu documentarea de aici: https://www.politiaromana.ro/…/posturi-scoase-la-concurs

https://www.politiaromana.ro/…/poli…/unitati-teritoriale

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR!”, au scris reprezentanții Poliției Române pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here