fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Poliția s-a sesizat în urma articolului din ziarul Incomod despre numărul mare de accidente din zona 9 Mai

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a publicat astăzi o scrisoare primită pe adresa redacției din partea unui ploieștean care locuiește în cartierul 9 Mai, în apropiere de intersecția străzilor Domnișori și Padina. Bărbatul povestește revoltat că în fiecare săptămână, în intersecție, are loc cel puțin un eveniment rutier, iar cu toate acestea autoritățile nu iau nicio măsură. Mai mult decât atât, semnul de oprire de la intrarea în intersecție se vede de abia în ultimul moment, fiind acoperit de crengile și frunzele unui copac.

Puteți reciti aici integral scrisoarea ploieșteanului!

- Reclamă -

În urma publicării articolului în ziarul Incomod, Poliția Prahova s-a sesizat și va verifica situația.

„Conducerea IJP Prahova a dispus verificarea situației sesizate în conținutul articolului și dispunerea de măsuri prin Poliția Municipiului Ploiești – Biroul Rutier.”, a declarat inspector principal Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Dacă ați observat nereguli în județ, vă îndemnăm să ne scrieți pe adresa redacției, [email protected], iar reporterii noștri se vor adresa autorităților cu privire la cele semnalate de dumneavoastră.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut