ml sectie politie

ml sectie politieÎn luna iunie a acestui an, o persoană fără permis de conducere a circulat cu o mașină prin Ploiești iar în momentul când a fost surprins de poliție, a abandonat-o și a fugit. Conform procedurilor, poliția a ridicat mașina care a constiutit probă în dosarul deschis persoanei respective. De pe exteriorul mașinii și din interior au fost ridicate amprente, iar mașina a fost dusă în curtea secției 4 unde este și în prezent.

În septembrie, proprietarul mașinii a încercat să își recupereze mașina de la secția 4 făcând și o petiție în acest sens. Fără succes. În octombrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a emis o ordonanță prin care se dispune restituirea autoturismului proprietarului de drept cu obligația ca acesta să-l păstreze până la soluționarea cauzei din dosarul deschis celui care condusese fără permis. Chiar și cu această ordonanță, poliția nu a vrut să-i dea autoturismul.

Reporterii noștri au primit o sesizare despre acastă situație, iar ieri (marți 10 noiembrie-n.r.) am găsit mașina în curtea secției 4 (vezi foto).

Coincidență sau nu, în momentul când reporterii Incomod au intrat pe fir și au încercat să afle de ce nu se înapoiază acea mașină, poliția a început să se miște. Proprietarul a fot căutat de polițiști ca să vadă cum să îi dea înapoia mașina. Acest lucuru a fost confirmat și de purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova care ne-a mai declarat că luni proprietarul a mai depus o hârtie la secția 4 prin care cerea să i se înapoieze mașina, iar marți la Poliția Municipiului Ploiești.

Dacă acum s-a putut așa de repede, de ce a fost nevoie de aproape o lună ca unui cetățean să-i fie înapoiat propriul bun?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here