fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

Polițist amendat după ce a făcut dezvăluiri despre jaful din pădurile din Suceava!

Citește Și

- Reclamă -
Un polițist sucevean a fost amendat de superiori pentru că a făcut dezvăluiri despre mafia tăierilor ilegale de păduri.

Bogdan Bănică este polițist criminalist și preşedinte executiv al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS.

În urmă cu o săptămână, acesta a scris pe Facebook despre nereguli în activitatea șefului Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul IPJ Suceava. 

- Reclamă -

„Ca lider sindical sau ca simplu cetăţean, în pofida ameninţărilor, îmi asum riscuri majore în a face publice astfel de informaţii. Dar trebuie să înţelegem cu toţii că dacă tăcem, nu vom reuşi să schimbăm niciodată nimic în ţărişoara asta…

Sunt semnale din multe direcţii cum că, protejate de această pseudostare „de urgenţă”, firmele care comercializează lemn îşi fac de cap. Şi nu pot face asta decât cu acceptul şefilor cu atribuţii pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de material lemnos!

- Reclamă -

Am rezonabile suspiciuni că informația pe care am primit-o (foto) face referire la comisarul-șef de poliție CLIM Marian, șeful Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul IPJ Suceava, unul dintre mulții autodeclarați lingăi de boturi de pantofi, servili până la moarte ai sistemului, doar pentru păstrarea funcțiilor și a beneficiilor (legale?) pe care aceasta i-o oferă.

Desigur, ca orice alt incompetent notoriu, în loc să-şi îndeplinească atribuţiile din fişa postului (combaterea delictelor silvice), este numit adesea preşedinte sau membru al consiliilor de disciplină pentru cercetarea şi sancţionarea cât mai drastică a poliţiştilor vocali şi incomozi care realizează şi nu acceptă matrapazlâcurile superiorilor, de pe urma cărora avem toţi de suferit.

Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava, Direcţia Generală Anticorupţie , procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie, şi voi sunteţi în autoizolare? Domnule chestor Cătălin Ioniţă șeful #DGA, şi instituţia pe care o conduceţi este în carantină pe perioada stării de urgenţă?  #casăştim

- Reclamă -

Dați și voi un #share, poate aud și urechile domniilor lor…

Între timp, Comisia Europeană a demarat procedura de infringement pentru eşecurile sistemice în formă continuată ale autorităţilor din România cu privire la protecţia pădurilor….

Bogdan Bănică

Preşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS”, a scris polițistul pe Facebook.

Amendă și noi dezvăluiri despre hățișul afacerilor cu pădurile României  

Pentru postarea virulentă la adreșa șefului de la Delicte Silvice, polițistul Bogdan Bănică a fost amendat cu 500 de lei.

Acesta vine însă cu noi dezvăluiri.

Iată noua postare:

#lapiovra #deastaamluatamenda

Cu câteva zile în urmă mi-am permis să aduc la cunoştinţa opiniei publice o informaţie primită în privat, conform căreia comisarul-şef de poliţie CLIM Marian, şeful Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul IPJ Suceava este suspectat de comiterea unor fapte de corupţie: https://www.facebook.com/…/a.92423428773…/1649785911841907/…

Foarte revoltat, „Marean” a solicitat cercetarea mea disciplinară. La 5 zile, şeful lui „Marean”, comisarul-şef de poliţie MONOR Dumitru, mi-a trântit o amendă de 500. Să fie primit, acu de Paşti. https://m.adevarul.ro/…/criminalist-cunoscut-am…/index.html…

De peste două decenii caut probe şi mijloace materiale de probă pentru dovedirea infractorilor. Altceva nu ştiu să fac, sunt criminalist, ???? ??-? ???????!

Și mă pun pe treabă: încep să adun probe, să caut informaţii, să încerc să înţeleg înverşunarea coloneilor Clim şi Monor. ???? ş?? ????? ??????, ???ă???? ş?? ?? ş?? ?? ????? ??????.

Şi aflu că pe 13 ianuarie, într-o binecuvântată zi de luni, vărul comisarului Clim Marian cel revoltat, respectiv CLIM Armand-Alin, băiat foarte bine pregătit, obţine prin concurs (cum altfel?) funcţia de economist stagiar. Unde? La ?????? ?????? ?ă???????! Sunt convins că a studiat pe brânci şi s-a pregătit temeinic să fie în acelaşi domeniu ca vărucu șef „Marean”: ???????????ă . Mille bravos! Coincidență! (foto 1)

Mai sap puţin şi mai aflu că în comuna Cornu Luncii de lângă Fălticeni-Suceava există o societate. Ade-Paul. Despre care tot muritorul, de la primar până la zilier cică ştie că este vizitată de comisarul-şef Monor Dumitru (şeful lui Clim de la Silvic), cel care prompt mi-a făcut cadou amenda. Cică are frecvent bucurii de acolo. Ghiciţi domeniul de activitate al firmei “de casă” SC ADE-PAUL SRL? ?ă????? ş? ??????????? ????????… Tot ?????????ţă, fmm! (foto 2)

Ne mai întrebăm cum dispar pădurile în câţiva ani, că rămânem fără aer? Cine îi ţine în spate pe aceşti ticăloşi? Ai să-mi dai încă o amendă, comisare Monor? Penabililor!

Domnule secretar de stat Bogdan Despescu, domnule inspector general al Poliţiei Române Liviu Vasilescu, înţeleg că Suceava e în izolare, dar nici nu vreţi să auziti ce lupi aţi pus paznici la oi? Ticăloșii #ăștia penabili îmi dau mie amendă pentru că am curajul să vorbesc?! Infecții ăștia alde Clim și Monor conduc Poliția Română, oameni buni! Și mai am multe să vă spun, despre mulți…
#Distribuiţi vă rog, doar societatea civilă şi în numele poliţiştilor integri mai poate face ceva… E un strigăt… #Help….

Poliţia Română e în moarte clinică. România e în moarte clinică…nici măcar ventilatoarele mecanice nu ne vor ajuta să respirăm fără păduri…
#DGAdoarme #MAIdoarme #IGPRdoarme
#STOPdefrişărilor #share

Bogdan Bănică
-polițist criminalist-
-avertizor public de integritate cf. Legii 571/2004-
Preşedinte executiv Sindicatul Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS  

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

8 COMENTARII

  1. Sceasta politia in România , care se bate cu cărămida in piept!!!’
    Măcar mai sunt polițiști corecți in aceasta țara praduita de jos pana sus.!!!!
    Dar este prea puțin!!!!

  2. Sunt perfect de acord cu intervenția d-lui polițist criminalist, dacă ar fi mai mulți oameni curajoși ca el, ar mai scapa tara asta de lipitori și slugi cu lefuri mari. Nu degeaba se spune ca pestele de la cap se strica și de la coada se rade, căci noi, oamenii de rand suportam consecințele nemerniciei unora. Oare când ne vom trezi cu adevărat din,, somnul cel de moarte, în care ne adâncirea barbarii de tirani,,? Ce bine ne-ar prinde acum un Vlad Țepeș!!!

  3. Dar pana atunci acest OM e amendat ca si-a facut meseria Ce-i in sufletul lui Ce curaj mai au altii sa-l imite? PNL-ule lumea te-a votat sa faci dreptate!
    De ce nu ne lasati sa scriem si ne conditionati cu atatea chichite IT-iste ,ca suntem i varsta si nu stim IT Ma trimiti pe mine la website ,de unde sa stiu ?E suficient numele ,emai-ul si nr telefoul,dar nu stitl cum sa ne impiedicati a comenta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Reactoare de ultimă generație instalate în rafinăria Petromidia

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operațional al rafinăriei Petromidia două reactoare...