Foto cu caracter ilustrativ
Un polițist a fost bătut de un adolescent în Șcheia, județul Suceava. Minorul de 17 ani s-a ales cu dosar penal, după ce l-a lovit pe agentul pe poliție cu pumnul în figură și a amenințat un alt polițist, nu înainte de a distruge cu o scândură autospeciala de Poliție.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria suceava au dispus ca minorul Mugurel Emanuel M. să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere, scrie obiectivdesuceava.ro.

În urmă cu aproape două săptămâni, adolescentul de 17 ani din satul Șcheia l-a agresat pe agentul de Poliție B.D., căruia i-a aplicat mai mulți pumni în figură. Totodată, i-a amenințat cu moartea pe alți doi polițiști și a distrus autospeciala oamenilor legii cu o scândură din lemn, lungă de 2,3 metri. Tânărul a reușit să spargă parbrizul și să avarieze rampa de semnalizare.

În acest caz, procurorii au efectuat urmărirea penală cu concursul organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei comunale Scheia.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here