Un polițist local din Ploiești a fost prins băut la volanul autospecialei de serviciu! Sâmbătă dimineață, 16 martie, un echipaj de polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier Ploiești a oprit pentru control o mașină a Poliției Locale Ploiești, în zona Spitalului Județean de Urgență. Cum șoferul emana halenă alcoolică, polițiștii rutieri l-au testat cu aparatul etilotest.

Rezultatul controlului a arătat că polițistul local avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițistul local a fost amendat de polițiștii rutieri cu 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției Locale Ploiești, polițistul local prins băut la volanul autospecialei doar ce intrase în tură. Acesta ar lucra la Serviciul Ordine Publică, unde șef birou este George Buligescu. Potrivit surselor amintite mai sus, George Buligescu, alături de subalternul său, Marian Ivan (totodată membru al Comisiei de Disciplină) aveau responsabilitatea de a verifica faptul că polițiștii locali care intră în tură sunt apți pentru acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here