Un polițist din cadrul SAS Suceava este în comă indusă la spital, după ce a fos lovit cu sabia în zona capului și a brațului în cursul unei percheziţii ce a avut loc marţi dimineaţă în Rădăuţi. El ar putea fi transportat la un spital din Capitală în următoarele ore.

Potrivit Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian a fost stabilizat de medicii de la spitalul din Rădăuţi.

”El a fost transportat la spitalul din Suceava unde este supus unei evaluări medicale aprofundate. Specialiştii de la Departamentul Pentru Situaţii de Urgenţă din MAI monitorizează situaţia şi dacă se va impune o intervenţie neurochirurgicală, colegul nostru o să fie transportat la un centru medical universitar. De asemenea, un elicopter SMURD este pregătit de intervenţie, pentru cazul în care va fi nevoie”, au transmis reprezentanţii MAI.

Aceştia au anunţat că agresorul a fost reţinut.

Pe pagina de Facebook a Poliției Române a apărut un mesaj de solidaritate pentru agentul rănit:

Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care,în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni.
Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, și să se întoarcă în rândurile noastre sănătos!

Potrivit Monitorul de Suceava, atacatorul este Alexandru Huțuleac (foto dreapta), cercetat într-un mare dosar de trafic de droguri al procurorilor DIICOT. În vara lui 2017, acesta a fost și arestat preventiv în acest dosar.

 

sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here