Un polițist a fost rănit cu cuțitul în timp ce imobiliza un bărbat recalcitrant, participant la un scandal izbucnit în curtea unui imobil din Craiova. Polițiștii au tras focuri de armă pentru aplanarea scandalului, transmite realitatea.net.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la un imobil din Craiova, după ce un bărbat de 45 de ani a sesizat izbucnirea unui scandal. Doi polițiști au tras câte un foc de avertisment cu arma în plan vertical, iar un alt polițist care imobiliza unul dintre participanții la scandal a fost rănit de acesta la mâna stângă cu un cuțit.

Nouă bărbați, cu vârste între 22 și 56 de ani, au fost duși de polițiști la secție pentru audieri.

„Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde un bărbat de 56 de ani, care locuia la adresa respectivă, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dolj.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul de 31 de ani care a rănit polițistul cu un cuțit fiind reținut pentru 24 de ore, mai scrie sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here