fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Polițist ținut toată noaptea pe holurile spitalului, într-un scaun cu rotile. Alți pacienți așteaptă pe hol de pe 28 august!?

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE. După ce a petrecut toată noaptea pe holurile spitalului, ofițerul de poliție a fost dus marți dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase, unde i s-a spus că va fi lăsat să se întoarcă în izolare la domiciliu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

- Reclamă -

Un polițist prahovean infectat cu coronavirus, asimptomatic, a stat toată noaptea pe holurile Spitalului Județean de Urgență Ploiești, într-un scaun cu rotile, așteptând să i se găsească un loc de internare într-un spital suport Covid.

Motivul pentru care tânărul are nevoie de internare, deși este asimptomatic, este acela că are nevoie de concediu medical. Potrivit protocolului stabilit de autorități, pentru a beneficia de medical, oamenii trebuie să se interneze 48 de ore într-un spital.

Încă de seara trecută, 31 august, am fost contactați de mama ofițerului de poliție care ne-a povestit revoltată că fiul său aștepta de mai bine de șase ore pe holurile spitalului, după ce cadrele medicale de la spital îi spuseseră că nu mai erau locuri în niciun spital. Tânărul ar fi vrut să plece acasă, dar spune că i s-a comunicat că dacă face acest lucru nu se poate întoarce în altă zi pentru internare și, implicit, pentru concediu medical. Ofițerul este la spital de luni, 31 august, în jurul orei 16.00, după ce DSP Prahova i-a spus că este necesar să se interneze, deși este asimptomatic și era în izolare la domiciliu. A mers la spital fără mâncare sau apă, întrucât nu se aștepta să ajungă în această situație, de a fi lăsat să aștepte pe un hol cu zilele.

- Reclamă -

Polițistul și-a petrecut noaptea pe un hol al spitalului, într-un scaun cu rotile, alături de alte persoane despre care spune că așteaptă să li se găsească un loc într-un spital încă de pe data de 28 august!

Marți dimineață, 1 septembrie, mama tânărului a mers din nou la DSP Prahova, revoltată de condițiile inumane la care este supus fiul său în spital. Aceasta ne-a spus că de la DSP i s-a comunicat sec că „asta e legea”.

Ziarul Incomod a contactat-o încă de seara trecută pe Ioana Loghin, directorul DSP Prahova, dar până la această oră aceasta nu a răspuns nici la mesajul care i-a fost lăsat de către reporteri, nici nu a returnat apelul.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

  1. In spitalele din judetul Prahova nesimtirea doctorilor si asistentelor fata de pacienti-bolnavi, este la ea acasa! Voi ziaristii scrieti si despre mizeria fizica si morala din spitalele prahovene! Poate se indreapta ceva! Daca nu, asta-i viata, plecam in Europa, oriunde in Europa ca ne vom simti mai bine, si fizic si moral!

  2. Naucitor este faptul ca poporul roman plateste contributii imense pentru sistemul asta medical public . Ba unde mai pui ca in ,, pandemia ,, asta mediul privat a facut donatii catre spitalele publice …. Institutiile publice sint prost administrate si furate . Adica cetateanul este furat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu de proporții la Albești-Paleologu. Au ars 50 de hectare de culturi agricole

În urmă cu puțin timp, pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil au acționat cu 3 autospeciale de stingere pentru...