fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Polițiști anchetați după ce o femeie din Mizil a fost abuzată de soț. FOTO-DOCUMENT

Citește Și

- Reclamă -

O femeie din Mizil trăiește în teroare din cauza fostului soț care continuă să locuiască în aceeași casă, dar împotriva căruia are un ordin de restricție. Deși bărbatul nu are voie să se apropie de ea la mai puțin de 10 metri, femeia povestește că este violent și că nu mai are nicio armă împotriva acestuia. A apelat la poliție în repetate rânduri, iar punctul culminant a fost pe 7 martie. Inițial, femeia sunase la dispeceratul Poliției Mizil, iar un echipaj a venit la domiciliul acesteia și i s-a comunicat să meargă la secție pentru a depune plângerea. Femeia spune că a mers la poliție, dar că a fost dată afară și i s-a închis ușa în nas. Ulterior, a sunat la 112 pentru a reclama faptul că nu este lăsată în secția de Poliție și a fost îndrumată să scrie plângerea de acasă și să se întoarcă la secție pentru a o depune.

Povestea completă și drama prin care trece femeia puteți reciti aici!

- Reclamă -

După publicarea articolului în ziarul Incomod, Poliția Prahova a deschis o anchetă internă pentru a verifica, prin structurile de specialitate, cele reclamate de femeie cu privire la polițiștii din Mizil.

Polițiștii din Mizil au fost cercetați de Biroul Control Intern, după cum reiese dintr-o hârtie oficială primită de redacția noastră din partea Poliției Prahova. Poliția admite prin respectivul document că femeia avea dreptul de a depune o plângere, lucru care i-a fost comunicat.

Cât despre polițiștii despre care aceasta spune că nu au dorit să-i înregistreze plângerea, Poliția Prahova spune că „li s-a pus în vedere să manifeste mai multă disponibilitate față de persoanele care doresc să depună sesizări, în sensul de a le asigura condițiile necesare pentru redactarea acestora la sediul subunității, dacă este cazul”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...