Un tânăr de 22 de ani a lovit cu picioarele tot ce a găsit în cale la spitalul din Băilești, județul Dolj, înjurând și încercând să atace și polițiștii. Tânărul mersese la spital să-și recupereze tatăl, prins băut la volan, transmite Mediafax.
Tatăl tânărului, în vârstă de 53 de ani, fusese oprit la un control al Poliției Municipiului Băilești și, la testarea cu aparatul alcooltest, s-a constatat o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Dolj, la spital s-a prezentat și fiul bărbatului, în vârstă de 22 de ani, care a manifestat un comportament agresiv, înjurând și lovind cu picioarele bunurile pe care le întâlnea în cale.
”Voi muriți de mâna mea”, a strigat tânărul polițiștilor.
Politiștii au fost nevoiți să intervină pentru a-l ține sub control pe tânărul dezlănțuit, iar în cele din urmă, după ce a înjurat și polițiștii, tânărul a fost condus la sediul Poliției.
Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești au dispus extinderea urmăririi penale pentru ultraj și, în prezent, tânărul este reținut la domiciliu, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here