Locuitorii comunei prahovene Călugăreni se confruntă de ani buni cu hoții de lemne care practic le-au lăsat terenurile ”la ras”, iar reprezentanții Primăriei și polițiștii nu fac nimic în această privință. Totodată, cetățenii ne-au mai povestit că primarul și polițiștii au cunoștință despre haosul din comună, însă aceștia închid ochii și hoții de lemne își fac de cap. Potrivit locuitorilor, hoții nu au absolut nicio jenă, merg în pădure, fură lemnele de pe proprietățile oamenilor și le transportă liniștiți cu căruțele, trecând chiar prin fața postului de poliție.

Citește și: Tăieri ilegale de arbori de pe proprietățile locuitorilor din Călugăreni. Primăria și Poliția închid ochii

Potrivit răspunsului Poliției Prahova cu privire la această situație semnalată de reporterii noștri, a fost sesizată Garda Forestieră Ploiești, autoritate competentă să dispună măsurile legale.

În același timp, la nivelul Biroului Control Intern al Poliției Prahova a fost înregistrată o cercetare prealabilă disciplinară în care se va stabili dacă unii lucrători din cadrul Postului de poliție Călugăreni, care au fost sesizați cu privire la tăierea ilegală și sustragerea de material lemnos, și-au exercitat cu profesionalism sarcinile de serviciu.

Vă prezentăm mai jos răspunsul IJP Prahova:

2322

Reporterii noștri au solicitat un punct de vedere și Primăriei Călugăreni cu privire la situația din localitate, însă până în acest moment instituția nu a răspuns solicitării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here