Mai mulți polițiști locali au fost amenințați noaptea trecută cu cuțitul, în Centrul Istoric al Capitalei. Aceștia se aflau într-o misiune, pentru a scoate o femeie care a fost încuiată într-un imobil și nu mai putea ieși.

“Incidentul s-a petrecut cu ocazia unei intervenții a polițiștilor locali ai D.G.P.L.C.M.B. într-un posibil caz de lipsire de libertate – o femeie susținea că a fost încuiată într-o clădire din zona străzii Filitti și nu mai putea ieși. Ajunși rapid la fața locului, agenții de poliție locală din Centrul Istoric al Capitalei au constatat că ușa de acces a imobilului cu pricina era închisă cu cheia iar reclamanta nu putea părăsi incinta”, au transmis reprezentanții poliției locale.

În timp ce polițiștii încercau să stabilească identitatea persoanelor din imobil și să clarifice circumstanțele în care s-a produs evenimentul, lucrurile au luat o turnură neaștepată: locatarul care facilitase accesul echipajului D.G.P.L.C.M.B. în clădire a devenit, brusc, violent: a început să țipe la polițiștii locali și să-i amenințe cu un cuțit.

“Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost preluat de polițiștii Secției de Poliție Centrul Vechi în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
Potrivit legii, amenințarea săvârșită împotriva unui jandarm sau polițist, inclusiv polițist local, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, se pedepsește cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite se majorează cu jumătate”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here