sigla politie

sigla politieAșa cum am anunțat la începutul săptămânii, în urma articolelor publicate de Incomod cu privire la neregulile din firma iCredit, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova s-a autosesizat și a deschis o anchetă pentru a verifica cele semnalate (Poliția s-a autosesizat și deschide anchetă la iCredit).
Se pare că oamenii legii nu bat timpul pe loc, pentru că astăzi, potrivit surselor din IJP Prahova, polițiștii au solicitat mai multe documente de la biroul iCredit din cartierul ploieștean Malu Roșu. Polițiștii au cerut reprezentanților firmei copii după contractele de muncă ale salariaților din Ploiești, dar și fișele postului și ștatele de plată. Reprezentanții companiei au convenit cu oamenii legii să pună documentele la dispoziția poliției până marți.

Totodată, se fac verificări și la sediul central. Din informațiile noastre, se pare că săptămâna trecută departamentul de Resurse Umane al EAM IFN SA a avut pe cap un control din partea ITM.

Redacția noastră va continua investigațiile pe această temă, în ciuda lipsei de transparență a factorilor decizionali ai acestei companii care are zeci de procese în instanțele din România dar și a amenințărilor voalate pe care le primim constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here