Inspectoratul Județean de Poliție Prahova caută o minoră de 17 de ani, care  a plecat de la un centru de plasament unde era instituționalizată  și nu a mai revenit.

Minora se numește BUCĂLĂU RAMONA-VALENTINA și are 17 de ani. Aceasta a plecat voluntar de la de la un centru de plasament unde era instituționalizată  și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Acesta are următoarele semnalmente: înălţime 1,50m, greutate 55 kg, faţă ovală, constituţie slabă, ochi albaştri,păr negru.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu hanorac de culoare gri, blugi de culoare albastră, pe cap şapcă de culoare gri, încălţată cu sandale de culoare roşie.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

1 COMENTARIU

  1. Domnului Rucareanu Remus Daniel din Buftea!
    Cine esti dumneata domnule Rucareanu Remus Daniel? Esti surprins ca alti oameni stiu cine esti sau doar indraznesc sa-si dea cu parerea? Hai sa-ti spun eu cine esti… Ce stiu de la familia Avram? Stiu ca tu copil fiind, fugeai de la casa de copii si mergeai si iti pierdeai vremea si mergeai mereu peste o familie inrudita cu familia Avram. Aici in scara unui bloc ai fost remarcat de familia Avram! Te cunosc de cand ai venit in Buftea pe la 14 ani si erai blond. Culmea pe vremea aia nu erai subnutrit, erai bine dezvoltat si nu o duceai deloc rau. Familiei Avram i s-a facut mila si a inceput sa te ia in vacante s.a.m.d Pe vremea aceea parintii mei aveau o relatie foarte buna de prietenie cu familia Avram si eu intram alaturi de parintii mei foarte des in casa in care tu locuiesti acum.Ne-am si jucat impreuna, am si vorbit… Stiu cum ti s-a insuflat dragostea pentru literatura, cum te duceai la domnul Dragan la biblioteca sa pe la 15/16 ani citeai deja Goethe… Deci pot spune ca te stiu, ca iti cunosc parcursul. Mai stiu certurile si scandalurile pe care le aveai cu doamna Avram dupa varsta de 20 de ani. Cunosc lucruri despre care dna. Avram s-a plans, pentru ca eram martor alaturi de parintii mei. Deci pot confirma inca doua persoane aceste lucruri. Cunosc si faptul ca familia Avram a primit propunerea unei familli de a le ceda casa contra ingrijirii si a unei sume de bani, propunere privita si primita bine de catre familia Avram. Cine s-a opus atunci? Tu dragule te-ai opus! Tu care atunci nu aveai nici un drept in acea familie si in acea casa si care la acea vreme nici nu stiu daca erai major. Tu atunci nu aveai nici un drept in acea casa, nu erai infiat, nu ii intretineai tu pe ei ci invers… Erai un amarat luat de pe strazi din mila. Un amarat smecher ce s-a lipit bine ca o lipitoare. Descrierea asta au dat-o rudele de sange al familiei Avram la inmormantarile celor doi. Deci erai privit prost si de familie, de adevarata familie a celor doi! Apo inainte sa ramai singur, ai facut in asa fel incat sa iti faca act sa-ti ramana tie casa. Deci ai obtinut ce ai vrut! De asta ai acum o casa in care locuiesti. Si cu toate astea nu te-ai omorat sa ii pomenesti pe cei doi, sa renunti la numele tau de bastard Rucareanu si sa treci pe Avram…. Daca faceai macar atat spuneam jos palaria!

    Sa-ti mai spun? Ca ai fost mereu cu miloaga pentru angajari si ai subliniat sau s-a subliniat faptul ca trebuiesti ajutat ca esti orfan si ai suferit mult. Ti-a cazut ca o manusa imaginea asta. Ca ti-ai ales ca nas de casatorie un om politic local provenit dintr-o familie buna dar un om sters si zero la capitolul politica, sa nu mai reamintesc de frustrarile sale urmate de izbucniri isterice. Deh, cu toate astea a reusit sa fie in functii cheie si inca e in carti. Sa revin, l-ai ales ca nas de casatorie, i-ai cerut ajutorul privind angajarea. Ai primit doua joburi de la el, apoi i-a dat job si sotiei tale intr-o institutie in care domnia sa a avut un post de conducere. Ti-a botezat si copiii, nu ca ar fi vrut el neaparat ci pentru ca tu ai cerut. Asa ai reusit in viata, fiind smecher si facand alegeri potrivite. In afara de astea ai negat educatia primita aici in Buftea si faptul ca dezvoltarea ta a fost posibila familiei Avram. Pentru asta esti vazut prost si esti blamat! Pentru ca ai afirmat in interviuri si in fata unor persoane ca tu te-ai format singur si ca tu ai ajuns unde ai ajuns doar pe spetele tale. Tu asa la prima vedere pari un baiat timid, cu mult bun simt dar tu in spatele aparentelor esti un om frustrat lipsit de trecut, de istoric, rautacios, invidios, barfitor, cu nasul pe sus si as ai facut-o sa fie si pe sotia ta, o fata provenita dintr-o familie simpla si care nu ar fi avut in veci motive sa fie asemeni tie. De abia mai saluta, pe unii nici nu ii mai saluta ca ea e deja cineva, e sotia lui Daniel Rucareanu functionar la Guvernul Romaniei. Pe fiul cel mare l-ati educat tot asa incat nu saluta oamenii in varsta, nici pe cei pe care ii cunoaste. Vi s-a atras atentia si ati spus ca e timid. Asta nu e o scuza. O sa spuneti ca sunt securist, turnator etc. Va asigur ca nu sunt mai turnator sau mai acoperit decat nashul vostru de botez Radu Titus Marinescu. Cititii cv-ul si veti intelege chiar daca acolo nu e totul scris! Si inca ceva o sa spui sau o sa spuneti ca de de mi-am pierdut timpul sa scriu aceste randuri. Am facut-o ca sa va arat cine sunteti, de unde proveniti si sa nu uitati asta. Daca vreti o viata noua, mutati-va undeva unde nu va cunoaste nimeni si unde puteti fi cum si cine vreti voi! O viata si mai buna va doresc dar nu uitati! Sunteti niste oameni de rahat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here