Polițiștii prahoveni au intrat în alertă după ce un poștaș din Ariceștii Rahtivani a reclamat faptul că a fost tâlhărit. Potrivit surselor Ziarului Incomod, acesta le-ar fi spus oamenilor legii că ar fi fost jefuit de doi bărbați la ieșirea din comună.

Acesta le-a povestit faptul că se afla în mașină, atunci când ar fi trecut pe lângă un fost CAP, iar doi indivizi, unul înalt și cu barbă și unul mai mic, i-au făcut semn cu mâna să oprească, ceea ce a și făcut. Unul dintre bărbați l-a întrebat dacă are un plic pentru el, iar un altul l-a lovit în ochi și i-a pus cuțitul la gât. Bărbații au spart geamul din spatele mașinii și au furat geanta în care se aflau banii din care trebuia sa fie distribuite pensiile în acea zi.

Totuși, se pare că există suspiciuni privind credibilitatea poveștii, cauzate de faptul că poștașul era foarte confuz și că este cunoscut ca jucător de jocuri de noroc. Totodată, se pare că poștașul a afirmat că nu știe câți bani erau în geantă la momentul jafului. De asemenea, potrivit surselor Ziarului Incomod, omul, într-adevăr, prezenta o vânătaie la ochi și o zgârietură ușoră la gât.

În zonă s-au deplasat polițiști cu câini de urmă, dar se pare că nu au găsit nimic.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here