Un gest simplu, la îndemâna oricui, poate oferi o şansă unică la viaţă celor pentru care disponibilitatea sângelui compatibil face diferenţa dintre viaţă şi moarte. În contextual actual, maim ult ca oricând este nevoie de sânge. Astăzi polițiștii prahoveni se alătură campaniei Ministerului Afacerilor Interne ’’Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!’’.

Redăm comunicatul de presă transmis de IJP Prahova.

“UNIȚI SUNTEM PUTERNICI

Azi, 25 octombrie a.c., polițiștii prahoveni se alătură campaniei Ministerului Afacerilor Interne ’’Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!’’.

Contextul actual este fără precedent, iar acest lucru ne face responsabili pe fiecare, la nivel individual. Este nevoie de donatori de sânge în această perioadă mai mult decât oricând.

Suntem unici, dar sângele nostru nu este, poate fi donat. Printr-un gest simplu, la îndemâna noastră, fiecare donator poate oferi o şansă unică la viaţă celor pentru care disponibilitatea sângelui compatibil face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Pandemia ne impune distanţare fizică, dar rămânem împreună solidari şi responsabili, convinşi că exemplul nostru va încuraja cât mai mulţi cetățeni să participe la donarea benevolă, crescând siguranţa transfuziei de sânge.

Prin aceasta, dorim să atragem cât mai mulți oameni să doneze plasmă și sânge, în această perioadă de grea încercare pentru țara noastră.

Ne adresăm vouă și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață.

AM DONAT! VINO ȘI TU!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here