dulau

dulauPoliţistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, care este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca de aproape trei săptămâni, în comă, şi-a pierdut viaţa, vineri dimineaţă.

Poliţistul Gheorghe Ionescu, zis şi “Dulăul”,se afla în comă de aproape trei săptămâni. Încă din noaptea accidentului, starea poliţistului a fost critică, medicii de la Spitalul Floreasca luând decizia de a-i induce o stare de comă pentru a-l putea ajuta să îşi revină.

Gabriel Oprea a anunţat că Ministerul de Interne avea un avion pregătit şi fondurile necesare pentru transportarea poliţistului la o clinică din străinătate, dar starea de sănătate a acestuia nu a permis plecarea.

Accidentul s-a produs pe 2 august, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul Gheorghe Ionescu era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri, până agentul a căzut pe partea carosabilă. Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

“Dulăul” avea 44 de ani şi o vechime în poliţie de 23 de ani.

Potrivit medicilor, poliţistul a suferit politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple şi edem cerebral difuz, fractură fronto-parietală stângă, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale şi fractură sternală, contuzie pulmonară stângă şi hemotorax stâng, traumatism abdominal sever cu ruptură splenică, contuzie pancreatică şi multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subţire, contuzie renală stângă şi hematom retroperitoneal minim. El a suferit multiple intervenţii chirurgicale, fiindu-i montat şi un senzor de monitorizare a presiunii intracraniene.

Omul de afaceri Abdullah Atas a fost arestat preventiv în 3 august, de Tribunalul Bucureşti.

Sursa: www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here