adrian radulescu

Polițistul Adrian Rădulescu, ofițer DGA, fost adjunct al comandantului IJP Prahova, a făcut noi dezvăluiri la România TV marți seară.

Adrian Rădulescu spune că fostul procuror DNA Mircea Negulescu a venit din concediu să fie prezent la anchetarea sa deși nu era procuror în dosarul respectiv și că l-a amenințat că nu își va mai vedea copilul bolnav. Rădulescu mai spune că are informații că o persoană a fost anchetată de Negulescu cu pistolul la cap. Potrivit legislației în vigoare, fiind polițist, Adrian Rădulescu avea obligația să sesizeze de îndată aceste fapte.

Totodată, Adrian Rădulescu susține că cercetarea sa a pornit ca urmare a unor rapoarte care au plecat din DGA către Parchetul General și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, informări care vizau posibile practici ilegale ale procurorilor DNA Ploiești. Este vorba de o premieră, în care un ofițer DGA vorbește public despre rapoarte transmise între instituții.

Rădulescu este trimis în judecată de DNA pentru trei infracțiuni de abuz în serviciu și cercetat în alt dosar alături de Emanuel Saghel și Constantin Ispas pentru săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, cercetare abuzivă în formă continuată și deturnare de fonduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here