Polițistul care a accidentat mortal o fetiță de 11 ani, pe strada Laminorului din București, conducea mașina de serviciu deși nu avea permis obținut în România. 

Polițistul are 27 de ani și fusese încadrat din anul 2017. Acesta conducea mașina de serviciu în ciuda faptului că are permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie, potrivit surselor Antena 3.

“Polițistul de la secția 5 care a ucis o fată pe o trecere de pietoni din Capitală are 27 de ani și conducea mașina cu un permis emis de Marea Britanie. Iar regulile din Poliția Română sunt destul de clare. Cei care conduc mașinile de serviciu sunt desemnați de către șeful de unitate. Cu alte cuvinte, nu toți agenții care au permis au voie să și conducă. Aceștia sunt trecuți pe o listă la sfârșitul sau la începutul anului, de către șeful de unitate, însă după o verificare prealabilă.

În cazul în care această verificare a avut loc iar șeful Secției 5 de Poliție din Capitală știa că agentul are permis emis de autoritățile din Marea Britanie, este o problemă. Și asta deoarece, în Marea Britanie, regulile de circulație sunt complet diferite de cele din țara noastră”, scrie Antena3.ro.

CITEȘTE și FOTO: Polițistul care a accidentat mortal o fetiță a împins-o cu piciorul să vadă dacă e vie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here