Agentul de la Poliția Rutieră Prahova, care a fost testat pozitiv la cocaină cu aparatul DRUGTEST, miercuri 18 august, la intrare în serviciu, și-a făcut analizele la un laborator medical specializat. Rezultatul analizelor la proba de urină a confirmat că polițistul nu a consumat substante interzise.

Rezultatul analizelor de urină a fost NEGATIV pentru toate substanțele analizate: amphetamine, barbiturice, benzodiazepine, cocaină, cannabis, methadonă, opiacee și fenciclidină.

Agentul a fost testat pozitiv la cocaină, în data de 18 august, la intrare în serviciu, în timpul unui control de rutină din partea superiorilor săi. Polițistul lucrează la Biroul Drumuri Naționale și Europene, iar, de la acest incident se află în concediu.

Acesta a explicat încă din ziua testării că nu este consumator de droguri și a jusitifcat rezultatul  DRUG TEST prin faptul că a luat în ultima perioadă mai multe suplimente alimentare pentru că se pregătea să susțină un examen important.

În ziua în care informația a apărut în spațiul public, Poliția Prahova a confirmat incidentul și a precizat IJP Prahova a transmis o informare către BCCO Ploiești, în vederea continuării verificărilor, conform competenței.

Documentul cu rezultatul negativ la consumul de substanțe interzise a fost prezentat anchetatorilor.

1 COMENTARIU

  1. Pai nici nu i s-au prelevat mostre de urina nici de sânge, s-a spălat pe mâine repede, i-a păcălit pe prosti, toată lumea știe ca in ziua respectiva i s-au prelevat mostre de sânge și de urina, dar este fals, acesta a refuzat și nu s-a mers nici pe refuz, pai despre ce vorbim, ne mințiți ca pe fraieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here