O funcționară din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova a rămas fără portofelul în care avea bani, acte și carduri bancare după ce un hoț a intrat în biroul său de la etajul al II-lea al clădirii unde funcționează instituția.

Hoțul a reușit să cheltuie o sumă importantă, 1500 de lei, cu ajutorul unor plăți de tip contactless, folosindu-se de cardurile bancare găsite în portofelul angajatei ITM.

Furtul din birourile ITM Prahova a avut loc în data de 17.05.2021, in intervalul orar 08.00-14.15, iar timp de două zile, din 17.05.2021 și până pe 19.05.2021, individual a folosit neautorizat cardul persoanei vătămate pentru efectuarea a 19 plaţi tip contactless de la diferiţi agenti comerciali, cauzând un prejudiciu în suma de 1500 lei, se arată în actul de acuzare.

Hoțul a fost identificat și prins cu ajutorul camerelor de luat vederi. Ionuț Alexandru O. a fost deja trimis în judecată sub acuzațiile de  furt calificat și acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată ( 19 acte materiale) . Dosarul se află în faza de judecată pe rolul Tribunalului Prahova.

FOTO Arhivă ITM Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here