În februarie 2014, Marian Furcelea, un băiat de nouă ani, a fost găsit fără suflare la o sondă a companiei OMV Petrom. Băiatul se întorcea acasă de la școală, dar s-a abătut din drumul său și a trecut pe lângă sonda care i-a adus sfârșitul (foto) – a murit acolo intoxicat din cauza gazelor care scăpau din instalație.

Părinții, alături de vecini, l-au căutat disperați, până când, într-o noapte polițiștii le-au dat vestea teribilă. După lacrimi și o durere de nedescris, a continuat lupta pentru dreptate. Acum, după aproape doi ani de la tragedie, compania OMV Petrom a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă, dosarul fiind trimis spre soluționare Judecătoriei Ploiești. Detalii despre acuzațiile care sunt aduse companiei puteți citi aici!

Marian mai avea trei frați și era un copil cuminte, care își ajuta părinții la treburile din casă și avea grijă de frații săi. Cu toții au avut un șoc la vederea trupului neînsuflețit zăcând la sonda care scăpa gaze vizibil.

Vezi în filmarea de mai jos povestea lui Marian, locul unde a fost găsit decedat, dar și ce spuneau la momentul respectiv părinții săi despre cele întâmplate:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here