cutit

cutitUn bărbat de 37 de ani din Moara Domnească a ajuns aseară la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, având o plagă înjunghiată la spate. Detalii despre starea medicală a tânărului puteți citi aici.

Noi detalii ies acum la iveală, referitor la modul în care a ajuns bărbatul în această situație. Se pare că acesta a avut un conflict cu un vecin, cu privire la amplasarea unui gard. Inițial verbal, conflictul a degenerat în momentul în care fiecare a pus mâna pe câte un obiect cu scopul de a-i face rău celuilalt, victima pe o scândură, iar vecinul său pe un cuțit. Victima a fost lovită în omoplatul stâng, moment în care a fost apelat serviciul unic de urgență 112, în jurul orei 19.30. La fața locului s-a deplaasat un echipaj de la poliție și unul de la ambulanță. Tânărul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde a rămas internat până în jurul orei 21.00.

“Poliția a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul”, a declarat inspector principal Alexandru Ursu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here