auchan

Poveste desprinsă parcă din filmele polițiste! Omenii legii din Păulești au reușit să recupereze o geantă uitată de un bărbat în Auchan Ploiești și în care se aflau 1500 euro, un ceas și mai multe bijuterii.
Bărbatul, după ce și-a dat seama că a pierdut servieta, a sunat imediat la 112 și le-a povestit polițiștilor pățania prin care a trecut.
Oamenii legii din Păulești s-au deplasat la fața locului și au solicitat reprezentanților Auchan imagini de pe camerele de supraveghere.
Astfel, polițiștii au observat cum două femei au luat geanta uitată de bărbat și s-au urcat într-un taxi. Aceștia au luat legătura cu taximetristul și cu dispeceratul societății de taximetrie și așa au reușit să afle numărul de telefon al uneia dintre cele două femei, de pe care s-a făcut comanda, și au recuperate geanta bărbatului
Cum nu au trecut zece zile de la dispariția bunurilor și nu se poate considera că respectivele femei și-au însușit pe nedrept bijuteriile și cei 1500 euro, oamenii legii a întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here