fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Prahova are un nou subprefect

Citește Și

- Reclamă -

Județul Prahova are un nou subprefect, Marius Soare, care a depus vineri, 26 mai, jurământul de credință pentru preluarea funcției. Marius Soare îl înlocuiește pe Alexandru Vane.

„Astăzi, 26 mai 2023, în cadrul unei videoconferințe susținută de doamna Aneta MATEI (secretar de stat în cadrul M.A.I.) împreună cu domnul Teodor Iulian GHEORGHE (Director General D.G.R.I.P și în prezența angajaților Instituției Prefectului, domnul Marius SOARE a rostit jurământul de credință pentru preluarea funcției de subprefect al județului Prahova.

- Reclamă -

Noul suprefect a depus jurământul de credinţă în faţa tuturor celor prezenţi, susţinând că va face tot ce îi stă în putere pentru a ajuta la buna dezvoltare a judeţului.„, a transmis Prefectura Prahova într-un comunicat postat pe pagina de facebook a instituției.

Potrivit CV-ului pus la dispoziție de Instituția Prefectului, Marius Soare a fost din mai 2017 până în prezent șef serviciu fiscal orășenesc la Serviciul Fiscal Orășenesc Băicoi. Anterior a ocupat mai multe funcții de conducere în structuri ale Direcțiilor Regionale de Finanțe Publice Ploiești și București, inclusiv director executiv al Vamei Ploiești, în perioada 2015-2016.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu la Hotel Vigo din Ploiești. Intervin pompierii

Intervenție de urgență a ISU Prahova după ce un incendiu a izbucnit la Hotelul Vigo din Ploiești, de pe...