trimis in judecata

Ionel Ilie, un prahovean din satul Poienarii Apostoli, comuna Gorgota, a fost arestat preventiv 30 de zile pentru lovituri cauzatoare de moarte, după ce și-a ucis un vecin, în urma unei răfuieli banale.

Incidentul s-a produs pe 2 august, după ce cei doi s-ar fi luat la ceartă pentru că Ionel Ilie i-ar fi dezumflat o roată de la bicicletă lui Stelian Butunoiu, victima, care i-a cerut socoteală pentru acest gest. Ionel Ilie l-a lovit cu pumnul pe Butunoiu, iar acesta a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt. Chiar agresorul a fost cel care a semnalat incidentul la 112, dar vecinul său a murit a doua zi la spital. În urma necropsiei, a fost stabilit că decesul a survenit în urma unei violențe, victima având traumatism cranio-cerebral și hemoragie craniană.

Cu toate acestea, Ilie susține că a vrut doar să se apere, întrucât victima devenise violentă. Dar procurorii au apreciat că este vorba de o autoapărare depășită, astfel că agresorul a exagerat atunci când s-a apărat, apărarea nefiind direct proporțională cu atacul. În plus, Ionel Ilie este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here