UPDATE

Poliția Prahova a emis următorul comunicat:

“Din primele verificări efectuate, nu rezultă indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni cu intenție.

La stabilirea sursei posibile s-a avut în vedere faptul că victima a fost găsită cu o sursă de aprindere în mână (n.r. o brichetă).

Polițistii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”

UPDATE

Surse apropiate anchetei au precizat că, în urma verificărilor, a rezultat că focul ar fi pornit de la o brichetă pe care a folosit-o bărbatul rănit în incendiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii au fost alertați în mijlocul nopții, la ora 03.34, de producerea unui incendiu la o locuință din comuna Baba Ana, iar în interiorul casei au găsit un bărbat inconștient, cu arsuri de gradul 1, 2 și 3 pe aproximativ 55 la sută din suprafața corpului. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat.

“Incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de 100 mp si a izbucnit din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere. A fost lichidat la ora 05.25.”, a mai transmis ISU Prahova.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here