O mămică din Ploiești a trăit o experiență neplăcută, după ce fiul său în vârstă de 7 ani a fost adus acasă ieri seară de o echipă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Băiețelul tocmai ieșise de la antrenament și a plecat singur din centru până pe strada Rudului de unde nu mai știa să ajungă acasă. Minorul s-a gândit să intre în sediul ISU Prahova și să ceară ajutorul pompierilor, care l-au dus în siguranță acasă la părinți.

Iată postarea integrală a ploieștencei:

”Oamenilor cu suflet mare de la ISU,

Sunt o mamica a doi baieti de 14 ani respectiv 7 ani si in aceasta seara am trait experienta vietii mele care s-a incheiat cu bine datorita echipei de la ISU din acesta seara de 17.02.2016.
Va multumesc din suflet ca mi-ati adus baiatul meu cel mic acasa.
Eu il stiam la antrenament deoarece tocmai sotul meu l-a dus acolo. Cum durata antrenamentului este de 2 ore , eu eram acasa , ca sa-l astept pe fiul nostru cel mare de la scoala.
Cand am auzit batai in usa, am deschis si am vazut doi oameni ai ISU cu fiul meu de mana. Primul gand a fost ca poate fiul meu ar fi facut ceva la antrenament si in niciun caz ca el ar fi plecat singur din centru pana pe strada Rudului unde s-a gandit el sa intre la ISU ca sa ceara ajutor pentru ca numai stia drumul spre casa!!!
Nu voi uita niciodată aceasta seara si mai cu seama aceasta neplacuta experienta.
Multumesc din suflet celor trei Domni si intregii echipe ai ISU din aceasta seara care l-ati adus acasa pe fiul meu teafar si in siguranta!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here