1. începând cu data de 06.07.2017, formalităţile necesare (verificarea dosarului de examen, preluarea imaginii faciale şi înregistrarea în aplicaţia informatică de examinare) pentru candidaţii aflaţi la prima examinare se vor desfăşură la Sala de examen aflată în Ploieşti, Şoseaua Vestului nr.19, în zilele de marţi si joi, între orele 8—-16—.

în continuare, activitatea de programare/reprogramare în vederea susţinerii probei practice se va desfăşura la punctul de lucru menţionat mai sus, în zilele de luni, miercuri şi vineri.

  1. Având în vedere analiza înregistrărilor în aplicaţia on-line pentru înmatriculări vehicule, s-a constatat faptul că persoane fizice/juridice au efectuat chiar şi 200 programări, pentru perioada 03.07.2017 – 15. 09.2017.

în scopul asigurării accesului tuturor cetăţenilor la acest serviciu on-line şi pentru a reduce utilizarea abuzivă a aplicaţiei, se va limita la 5 (cinci) numărul de înregistrări active în sistem.

Pentru persoanele fizice autorizate sau juridice având ca obiect de activitate comercializarea vehiculelor sau în cazul în care vehiculele sunt necesare pentru desfăşurarea activităţii proprii, reprezentanţii acestora se pot prezenta in audienţă, la şeful SPCRPCIV Prahova, în zilele de luni-joi, începând cu ora 15—.

De asemenea, începând cu data de 10.07.2017, în cazul în care se va constata că la efectuarea înregistrării on-line au fost introduse date fictive (neconforme cu documentele prezentate), în ceea ce priveşte numele, prenumele, şi numărul de identificare al şasiului, acestea nu vor fi operate la ghişeu.

Totodată, vă comunicăm faptul că nu se vor mai accepta anulări ale rezervărilor efectuate.

Rugăm cetăţenii să verifice locurile libere şi să utilizeze facilităţile oferite de rezervările on-line.

Sursa: comunicat Prefectura Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here