fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Prahova, terorizată de urși! Jandarmii au fost chemați să îi îndepărteze | VIDEO

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Jandarmii prahoveni au fost solicitați să intervină, sâmbătă, în patru localități din Prahova, unde a fost semnalată prezența urșilor. Nouă solicitări de intervenție pentru îndepărtarea animalelor sălbatice au fost înregistrate doar în ultima săptămână.
Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Prahova, sâmbătă, jandarmii au fost solicitați de nouă ori în zone unde a fost semnalată apariţia urşilor.
Aceștia au coborât în mai multe localităţi, respectiv în Breaza, Telega, Buşteni și Azuga.
Jandarmii au folosit semnalele acustice şi luminoase pentru îndepărtarea animalelor sălbatice.
„O intervenţie a jandarmilor montani din Detasamentul Sinaia mai dificilă, a fost sâmbătă seara, în jurul orelor 21.30, pentru a recupera două persoane ce se aflau pe traseul montan Buşteni – Cascada Urlătoarea, care s-au speriat la apariţia unui urs pe traseul de deplasare, persoanele fiind recuperate şi coborâte în staţiunea Buşteni fără probleme”, au transmis jandarmii prahoveni.
În timpul săptămânii, jandarmii prahoveni au mai fost solicitați în cinci situații identice în localitățile Șotrile și Valea Doftanei.
Jandarmii recomandă ca în astfel de situații, oamenii trebuie să se îndepărteze urgent de animalele sălbatice sau agresive, să intre într-un loc sigur şi să anunțe imediat autoritățile pe numărul unic de urgență 112.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img