Proprietarul unui teren din Florești a fost bătut de trei indivizi pe care i-a surprins furând mai mulți baloți de nutreț. 

Hoții furaseră 11 baloți a câte 400 kg fiecare. În momentul în care au fost surprinși de proprietari, aceștia l-au lovit cu pumnii și cu picioarele.

Polițiștii au reușit să-i identifice. Este vorba despre doi bărbați de 33 și 36 de ani și un adolescent de 17 ani.

Toți trei au fost reținuți.

 

“La data de 8 august a.c., polițiștii Secției de poliție rurală Florești au reținut 3 bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și lovire sau alte violențe.

 

În fapt, la data de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție Florești au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în seara zilei de 25 iulie a.c., în jurul orei 20.45, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către trei bărbați, pe motiv că i-ar fi surprins când voiau să părăsească locul de unde ar fi sustras mai mulți baloți.

 

Din cercetări, a reieșit faptul că persoanele ar fi sustras de pe un câmp, din comuna Florești, 11 baloți de nutreț, în cantitate de aproximativ 400 de kg fiecare.

 

În urma activităților și investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea persoanelor bănuite, ca fiind 3 bărbați cu vârstele cuprinse între 33 și 36 de ani, dar și un tânăr de 17 ani, care ulterior au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

 

Prejudiciul în valoare de aproximativ 3.300 de lei a fost recuperat în totalitate.

 

În baza probatoriului administrat, față de cei trei bărbați din comuna Florești a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției de poliție rurală Florești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here