Un tânăr din Ghighiu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, după ce a înjunghiat, de mai multe ori, un consătean, în urma unei certe în trafic. 

Fapta a avut loc anul trecut, în toamnă, pe 26 octombrie.

Cei doi se cunoșteau, fiind din același sat. Totul a pornit de la un eveniment în trafic, victima reproșându-i tânărului că circula cu viteză mare pe o stradă din sat.

“Am talpa grea!”

Victima a vrut să scoată mașina din curte, cu spatele, iar mama acestuia l-a oprit, avertizându-l că se apropie o mașină cu viteză mare.

Cel care ieșea cu mașina din curte l-a recunoscut pe tânărul aflat la volan, iar la ieșirea spre Ploiești a observat că acesta oprise.

A deschis geamul și l-a întrebat unde se grăbește, iar acesta i-a răspuns că “are talpa grea”.

În timp ce circula spre Ploiești, victima a avut mai multe schimburi de replici pe Messenger cu agresorul, hotărând să se întoarcă, după ce a fost amenințat cu moartea.

Cei doi s-au întâlnit din nou în satul Ghighiu și au început să se lovească reciproc.

Agresorul era înarmat cu un cuțit cu lama de 10 cm, cu care l-a lovit de mai multe ori pe celălalt, în gât și în piept.

Un trecător a reușit să-i despartă, iar agresorul a mers apoi la magazinul din sat, fără să fie interesat de soarta victimei.

Prahoveanul înjunghiat a fost transportat la spital, iar medicii au concluzionat că i-a fost pusă viața în pericol.

Arma nu a fost găsită.

Agresorul, Banu Ionuț Daniel Florentin, a primit o pedeapsă cu executare de 5 ani. De asemenea, trebuie să să plătească victimei suma de 5.000 lei cu titlu de daune materiale si 20.000 lei cu titlu de daune morale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here